Η Π.Ε Βοιωτίας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας-BINTEO

Με συμβολισμούς και την διαδικτυακή συμμετοχή των Γυναικείων Συλλόγων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά.

• Συγκεκριμένα στο κτήριο της ΠΕ στη Λιβαδειά υψώθηκε σήμερα η εικόνα της Νοσηλεύτριας ΜΕΘ κα. Ευσταθίας Καμπισιούλη. Η πρώτη γυναίκα στη χώρα μας που εμβολίστηκε κατά του covid στις 27/12/2020. Τιμάμε στο πρόσωπό της όλους τους εργαζόμενους άνδρες και γυναίκες στα νοσοκομεία της πατρίδας μας.

• Επίσης μέσω των social media, Γυναικείοι Σύλλογοι , απ’ όλη την Βοιωτική γη, ενώνονται μέσα από το κάλεσμα της κα. Παπαθωμά και στέλνουν τις ευχές τους ,για την Ημέρα της Γυναίκας.

Σήμερα η ημέρα επιβάλλει να ισχυροποιήσουμε τους συμβολισμούς, στέλνοντας μηνύματα ουσίας, για την γυναίκα που παλεύει σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Η νοσηλεύτρια ,η γιατρός, η δασκάλα, η αγρότισσα, η ελεύθερη επαγγελματίας, όλες γυναίκες της διπλανής πόρτας, γυναίκες μαχητές. Στην ΠΕ Βοιωτίας πετύχαμε την ισότιμη συμμετοχή των γυναικών σε θέσεις ευθύνης και δεν είναι τυχαίο ότι στις 5 υπηρεσίες μας ηγούνται γυναίκες. Σήμερα εύχομαι για άλλη μια φορά οι γυναίκες να μάθουν να αγαπούν τον εαυτό τους και να μην χρειάζεται να υποκριθούν κάτι διαφορετικό. Να μη φοβούνται να μιλήσουν και να πολεμούν κάθε μορφή βίας. Μέσα στην πολυμορφία των ρόλων τους να παραμένουν άνθρωποι. Είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα μα είναι υπέροχο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.” τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά.

Σχετικά